Skip to the content

Erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring inden for venue management. Den viden bruger vi, når vi udvikler morgendagens softwareløsninger til sport og event. Vi ved, hvor vigtigt det er, at softwaren spiller og understøtter forretningen. Software skal hjælpe mennesker - den skal ikke være roden til frustrationer. Derfor har vi stort fokus på brugeren.

Support

Vores supportteam sidder klar til at hjælpe. I vores supportteam sidder ansatte, der tidligere har håndteret billetsalg i bl.a. sportsklubber. Det er jeres garanti for en support, der ved præcis, hvilke udfordringer I står med, og taler samme sprog. Hos os får I en support, I kan regne med. Det giver tryghed og skaber de bedste forudsætninger for succes.

Projektstyring

Vi har en særdeles stram og effektiv projektstyring. Det sikrer at jeres projekter altid kommer i mål til tiden. Netop vores evne til, i samarbejde med vores kunder, at styre et projekt og sikre at vi når i mål til tiden, er noget af det, vi høster stor ros for blandt vores kunder.

Kom tættere på jeres fans, tilskuere, medlemmer og sponsorer.

Bliv en moderne, datadrevet og mobilorienteret forretning. Øg værdien og salget til både tilskuere og sponsorer.

Kontakt Os

Takket være stram projektstyring og samarbejde er det lykkedes at levere en løsning på kort tid, som vi allerede er rigtigt glade for. Vores salg af billetter og boformer er gået over al forventning!

Randi Rehmeier
Mediekoordinator ved SmukFest

Vil du vide hvordan det virker?

Tilmeld dig en gratis demo, det tager ca. 30 min og kan gøres online.

  • Billetsystem & Sæsonkort
  • Merchandise & Fan Shop
  • F&B + Fast Lane
  • Sponsorhåndtering
  • Adgangskontrol og Sikkerhed
  • App til iPhone & Android

For at give dig det ønskede indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine personlige oplysninger.
Du kan afmelde kommunikation fra os til enhver tid. For mere information om, hvordan man afmelder og om vores praksis, kan du læse vores Privatlivspolitik.