Skip to the content

Venue Manager har sammen med søsterselskabet Combine indgået et spændende samarbejde med Fårup Sommerland, der har et ønske om at tranformere den digitale kunderejse hele vejen igennem parken.


Hvis du tilfældigvis bevæger dig rundt i midten af den gamle vesttyske hovedstad, Bonn, den 16. og 17. august er der stor sandsynlighed for, at du kan høre de tunge beats fra byens indie/punkrock festival, Greenjuice. 


Danmarks største festival tager nu første skridt mod en digitaliseret adgangskontrol og har valgt Venue Manager som samarbejdspartner til at løfte opgaven.


Det tyske forbund Fußballverband Mittelrhein (FVM) vælger Venue Manager som samarbejdspartner.  FVM er et forbund af 1135 klubber, som har over 375.000 medlemmer. Blandt de mere kendte klubber findes bland andet Bayer 04 Leverkusen og FC Köln samt Fortuna Köln og Bonner SC.


Når klubberne i landets bedste ishockeyliga skøjter ind i næste sæson, bliver det med en fælles stærk billet-, merchandise- og sponsorplatform i ryggen. Metal Ligaen vil fra næste sæson stå endnu tættere sammen, og ligaen har som led i dette indgået aftale om et fælles billetsystem til alle ligaens klubber.


Vi har indgået en spændende partnerskabsaftale med Professionshøjskolen UCN. Omdrejningspunktet for dette nye partnerskab er sparring og vidensdeling parterne imellem. Aftalen favner i første omgang top-op uddannelserne Sport Management, International hospitality management, International handel & markedsføring og Innovation & entrepreneurship.


I går havde vi samlet repræsentanter fra vores danske sportsklubber til det årlige møde i ERFA-gruppen. Disse møder er klubrepræsentanternes mulighed for at have indflydelse på den fremtidige udvikling af Venue Manager løsningen samt for at vende hverdagens udfordringer og nye ideer med deres kollegaer på tværs af klubber, ligaer og sportsgrene.


Den Newcastle-baserede startup JL International vælger Venue Manager som deres nye samarbejdspartner.


Vil du vide mere?

Send os en mail eller giv os et kald og lad os få en uforpligtende samtale om mulighederne for at forbedre din forretning